2 Ocak 2011 Pazar

LeBron, Miami Heat'ten MVP Çıkmasını Beklemiyor


Bu offseasonda Chris Bosh ile Dwyane Wade'e katılan LeBron James, bu sezon ne kendisinin ne de Dwyane Wade'in MVP olmasını beklemiyor. 2009 ve 2010 yıllarında üst üste iki kez MVP onuruna layık görülen James, üçüncü kez olmaz diyor.

James, " Birlikte oynamaya karar verdiğimiz zaman MVP olma şansını pencereden aşağıya attık. Bence bu ödül bireysel bir ödül olarak sınıflandırılıyor. Daha az yardım edene bakıyorlar ve eğer fazla istatistik yaparsanız bu ödülü kazanmakta en iyi şansa sahipsiniz " diyor ve ekliyor: " MVP ödülünü nasıl sınıflandırıyorsunuz bilmiyorum. Takımı için en değerli olanı eğer takımdan gönderirseniz takımı nasıl oynar diye mi sınıflandırıyorsunuz? Yoksa oynarken rakamlarının değeri nasıl diye mi? Bilmiyorum. "

LeBron'un MVP olduğu iki sezondaki istatistiklerinin pek farkı yok bu sezonla. 08-09 sezonunda 28.4 sayı, 7.6 ribaund ve 7.3 asist; 09-10 sezonunda 29.7 sayı, 7.3 ribaund, 8.6 asist ortalamaları var ve bu iki sezonda da Cavaliers 60 galibiyeti geçmişti. Bir de bu sezona bakarsak 24.4 sayı, 6.7 ribaund ve 7.3 asist. Ne farkı var?

Ayrıca Cavaliers'ın LeBron ayrıldıktan sonraki hali içler acısı.. Bugüne kadar 8-25 galibiyet-mağlubiyet oranı yakaladılar. Bir oyuncu ne kadar etki ediyormuş bir takıma, canlı canlı tanık oluyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails