19 Şubat 2011 Cumartesi

The Black Mamba



Kobe Bryant ve başrol oynadığı kısa filmi "The Black Bamba"... Filmde Bruce Willis ve Kanye West de oynuyor. Açıkçası Bruce Willis'in patron olmasını tercih ederdim ama Kanye West de patron olarak iyi oyunculuk yapmış, şaşırdım. Biraz daha uzun çekselermiş filmi keşke, insan doyamadı. Neyse, herkese iyi seyirler..

Nowitzki - Durant İkilisinden Dünya Rekoru

2011 NBA All-Star maçının antrenmanları sırasında iki kez dünya rekoru kırıldı. İlk önce Boston Celtics'in bu gece üçlük yarışmasında rakip olacağı ikilisi Ray Allen ve Paul Pierce, 60 saniye içinde ikili olarak 13 isabetle en fazla üçlük isabeti bulma konusunda dünya rekoru kırdı. Ardından Batı takımından Kevin Durant ve Dirk Nowitzki ikilisi sahneye çıktı ve bu ikili 60 saniyelik sürede 15 isabet buldu. Böylece Pierce - Allen ikilisi tarafından şimdiye kadar ilk kez denenen bu rekor Durant - Nowitzki ikilisinin elinde kaldı. Tabi şimdilik... 

17 Şubat 2011 Perşembe

Evans out, Harden in


Oklahoma City Thunder'dan James Harden, yarın gece oynanacak Rookie&Sophomore maçında Sophomore kadrosunda yer alacak. Harden, ilk açıklanan Sophomore kadrosunda yer alan ancak sol ayağından yaşadığı sakatlık yüzünden oynamayacak olan Sacramento Kings'li Tyreke Evans'ın yerine kadroya dahil oldu. Hak eden isimdi zaten. Seçim çok iyi olmuş.

Rookie & Sophomore kadrolarına buradan ulaşabilirsiniz.

16 Şubat 2011 Çarşamba

Wade Naptın Sen?



Dün gece oynanan Miami Heat - Indiana Pacers maçından bir video. Kaçan atış sonrası savunma ribaundunu alan Dwyane Wade, Amerikan futbolu oynuyormuşçasına LeBron James'e tam saha alley-oop pası gönderiyor. Böyle bir hareketi daha önce de Vince Carter'dan görmüştük ama onunki oturarak attığı bir şuttu eğlencesine ama bu ne ya? Normal pas olarak gitse anlarım da alley-oop pası olması daha bi feci.. Oy oy oy...

Bu arada maçı Miami 110-103lük skorla kazanırken, Dwyane Wade de maçı 41 sayı, 12 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile tamamladı. Kaydettiği 41 sayının 22si ilk çeyrekte geldi ve bu rakam, bu sezon bir maçın ilk çeyreğinde bir oyuncu tarafından atılan en yüksek sayı oldu.

DeRozan Yarışmaya Hazırlanıyor


Önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek 2011 All-Star hafta sonu etkinliklerinden "smaç yarışması"na katılacak olan Toronto Raptorslu DeMar DeRozan, twitterınde paylaştığı bir fotoğrafla, yarışmada ne deneyeceğine dair bir ipucu verdi. Resimde gördüğünüz gibi manyakça bir smaçla karşı karşıyayız. Trambolinden sıçrayıp o Tweety kılıklı adamın üstünden geçmeye çalışacak gibi duruyor. Eğer bu smacı yaparsa 50 bile az kalır artık. Bu nedir abi?

15 Şubat 2011 Salı

Time Warner Cable İle 20 Yıllık Anlaşma


Los Angeles Lakers,  "Time Warner Cable" şirketiyle maç yayınlarını yayınlaması için bir anlaşma yapmış. Anlaşmaya göre, bu şirket 20 yıl boyunca Los Angeles Lakers maçlarını yayınlayacak. Bunun için Lakers'a ne kadar para ödeneceği gibi anlaşma içerikleri açıklanmazken, bazı endüstri gözlemcileri bu anlaşmaya 3 milyar dolar değer söylüyor ancak şirket bunu yalanlamış. Ayrıca şirket bu anlaşmayla birlikte iki yeni bölgesel kanal açacakmış. Biri İngilizce, biri İspanyolca yayın yapacak kanalların belkemiğinde "dünya şampiyonluğu" kullanılacak. 2012-13 sezonuyla başlayacak anlaşma ile Lakers'ın ulusal kanallarda yayınlanmayacak tüm sezon öncesi, normal sezon, playoff maçları yayınlanacak. Orada Lakers fanları için aslında kötü haber çünkü bu kanallar bizim Dijitürk, D-Smart için yaptığımız gibi izlemek için ödeme yaptığımız platformlarda yer alacakmış ancak yaklaşık 620.000 evde de bu yokmuş. E şimdi ne boka yarayacak bu anlaşma Time Warne Cable için. O kadar paranın karşılığını nasıl çıkartırlar merak ediyorum.

Knicks Teklifi Reddetti


2010-2011 sezonunun takas son günü yaklaşıyor ve gitmek istediği takımın New York Knicks olduğunu söyleyen Carmelo Anthony, dün gece az daha takas olacaktı.

Denver Nuggets, Carmelo Anthony ve Chauncey Billups karşılığında Raymond Felton, Danilo Gallinari ve kontratı bu sene sonlanacak Eddy Curyy'i almayı teklif etti. Ancak Knicks'ten gelen cevap ise "hayır" oldu. Çok aşırı buldukları için teklifi reddettikleri söylendi. Knicks bu cevabı vermiş olsa da önümüzde hâlâ dokuz günlük bir süre var ve bu süre içinde de takas olmazsa Knicks diğer seçeneği yani sezon sonu Carmelo free-agent durumundayken imzalamayı seçecek.

Knicks aslında çok iyi yaptı. Bu yıl 14 milyon dolar kazanan, kontratındaki son sezonu yaşayan Billups'ı almak yerine, Billups'tan 8 yaşa daha genç ve D'Antoni'nin sistemine iyice alışmış olan Felton'ı takımda tutmak daha akıllıca. Eğer Denver illa ki Billups'ı vermek istiyorsa Timberwolves da dahil edilerek bir üçlük takas yapılır olur biter.  Ama şu durumda Eddy Curry'den kurtularsa bile Felton-Billups değişimini hiç istemezler. Ayrıca, Knicks takası gerçekleşmezse Denver'ın kapısını çalabileceği bir diğer takım Chicago Bulls olacak. Carmelo Anthony Knicks ya da Bulls ile sözleşme uzatmayı düşündüğü için söylentilerde adı geçen diğer takımları rahatça eleyebiliriz.

13 Şubat 2011 Pazar

Bass Parkelere Döndü



Magic'in pota altı oyuncusu Brandon Bass Lakers maçı ile parkerele döndü.


Bass Orlando'nun 31 Ocakta 100-97 kaybettiği Memphis maçında sol bileğinden sakatlanmıştı.Magic Bass'siz çıktığı 6 maçta 3 galibiyet 3 mağlubiyet aldı.

Van Gundy Bass'in All-Star arasından önce dönemeyeceğini düşünüyordu ancak o herkesi şaşırtarak erkenden döndü.Bass cumartesi günü yapılan antremana katılmıştı ve kendisini çok iyi hissettiğini söylemişti.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails