25 Eylül 2010 Cumartesi

NBA'deki En İyi Saçlar (Okuyucu Seçimi)


- Anderson Varejao -



- Bill Walton -



- Darnell Hillman -



- JR Reid -



- Walter Hermann -



- Pat Riley - (Pala bıyıh Riley)


*Aslında daha çok resim vardı ancak o resimler başka sporlara ait. O yüzden aralarından NBA'e ait olanları koydum.
**Resimler SportsIllustrated'den alınmıştır.
***Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız.

NBA'in Sızlanmak Konusunda Adı Çıkmış Oyuncuları

































*Resimler SportsIllustrated'dan alınmıştır...
**Resimleri, yüklemede sorun yaşadığım için bu şekilde koyabiliyorum. Resimlerin üstüne tıkladığınızda büyük halini görebilirsiniz..

24 Eylül 2010 Cuma

Melo Nets'e Yakın

New Jersey Nets-Denver Nuggets arasında düşünülen Carmelo Anthony takası yeni bir boyut kazandı. İlk başta Adrian Wojnarowski'nin 3-4 takımlı bir takas oldukça yakın demesinin ardından bir bombayı da ESPN'den Marc Stein patlattı. Kaynaklarından aldıkları bilgiye göre bu çok takımlı takas Utah Jazz, New Jersey Nets, Denver Nuggets ve Charlotte Bobcats arasında olacak.
Ve ayrıca söylediğine göre Carmelo Anthony Nets'e; Derrick Favors + Andrei Kirilenko + Nets'in birçok ilk tur draft hakkı Denver'a; Devin Harris Charlotte'a; Boris Diaw da Utah'a gidebilirmiş.

23 Eylül 2010 Perşembe

NBA 2K11'de İlk Beşlerin Ratingleri Belli Oldu

Henüz NBA 2K11 resmi Facebok sayfasının yayınladığı bir haberi paylaşayım. Oyunda takımların ilk beşlerinde yer alacak oyuncuların "rating"leri belli olmuş durumda.

İşte ratingler:


(Resimleri büyütmek içim üstüne tıklayınız)

Kobe Yine Zirvede



Çin'de 2009-10 sezonu boyunca satılan NBA formaları arasında ilk 10 belli oldu. Bundan önceki üç sezon sonuçlarında da zirvede bulunan Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu Kobe Bryant, listede yine zirvedeki yerini aldı. Yeni sezonda Miami Heat forması giyecek olan LeBron James'in Cleveland Cavaliers'ta oynarken satılan formaları da listede onu geçtiğimiz yılki gibi ikinci sıraya yerleştirdi. Geçtiğimiz sezon 9.sıradan ilk10'a giren Orlando Magic'ten Dwight Howard'ın formaları ise geçtiğimiz sezon daha çok satılmış ve onu listede üçüncülüğe kadar çıkarmış durumda.

İşte 2009-10 sezonunda Çin'de en çok satılan 10 forma:
1- Kobe Bryant, Lakers
2- LeBron James, Cavaliers
3- Dwight Howard, Magic
4- Kevin Garnett, Celtics
5- Derrick Rose, Bulls
6- Chris Paul , Hornets
7- Paul Pierce, Celtics
8- Deron Williams, Jazz
9- Ray Allen, Celtics
10- Kevin Durant, Thunder

2008-09 ve 2007-08 sezonuu listesi için: http://bit.ly/bXPck7

Hornets-76ers Takası



 New Orleans Hornets ile Philadelphia 76ers arasında bir takas gerçekleşti. Bu takasa göre Darius Songaila ve Craig Brackins, Philadelphia yolunu tutarken; Willie Green ve Jason Smith de New Orleans'a gönderildi.

Hornets açısından bakarsak Willie Green ile birlilkte takımı daha atletik hale getirdiler. Onun bu atletik özelliğinin yanı sıra iyi bir şutör ve patlayıcı bir skorer olması güzel ancak pas vermeyi sevmemesi takımın başına dert açabilir. Jason Smith ise kariyeri boyunca maç başına yaklaşık 14 dakika oynasa da bu süreyi iyi değerlendirememiş bir isim. Hornets'te 76ers'te aldığı dakikaları alabilir mi bir soru işareti ancak belki de bu süre içinde performansını geliştirir yani belli mi olur.

76ers içinse Songaila takım için iyi bir rol oyuncusu olacaktır. Kontratının son senesinde olması oyuna biraz daha kendini vermesini sağlayabilir, böylece uzun yıllı bir kontrat kapabilir. Craig Brackins ise bu sene Thunder tarafından draft edilmişti ve o gün Hornets'in Thunder ile yaptığı takasla yeni takımı Hornets olmuştu. Şimdi ise Philadelphia yolunu tuttu.

Ayrıca, Hornets'in yeni genel menajeri Dell Demps de kadroda değişiklikler için agresif şekilde çalışıyormuş ve birkaç takımla Peja Stojakovic'i tartışmış ancak şimdiye kadar hiçbirşey yok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails