4 Ocak 2011 Salı

Ayın Oyuncuları Wade, James ve Durant


NBA'de Aralık ayının oyuncuları belli oldu. Doğu Konferansı'nda Miami Heat'te iki isim LeBron James ve Dwyane Wade; Batı Konferansı'nda Oklahoma City Thunder'ın yıldızı Kevin Durant bu ödüle layık görüldü.

Bu ay 10 maç üst üste deplasman maçı kazanarak NBA tarihine geçen Miami Heat'te LeBron James(25.2 sayı, 7.9 ribaund, 6.8 asist) ve Dwyane Wade(27.9 sayı, 6.9 ribaund, 4.1 asist), Doğu Konferansı'nda en fazla sayı ortalaması olan ikinci ve üçüncü oyuncular. James, yedi kez sayıda, dört kez ribaundda ve 13 kez de asistte takımının lideri oldu. Ayrıca bu ay boyunca iki de triple-double yaptı. Takımın diğer yıldızı Wade de sekiz kez sayıda, beş kez ribaundda ve üç kez de asistte takımın lideri oldu.

Kevin Durant ise 29.4 sayı ortalamayla oynadığı bu ay takımının 11-5lik oranıyla Güneybatı Grubu'nda liderliğine taşıdı. Yüzde 51 ile şut isabeti bulan Durant, yüzde 41 ile üçlükten, yüzde 85 ile serbest atıştan isanet kaydetti.

Diğer adaylar: Dirk Nowitzki(Dallas), Monta Ellis(Golden State), Amar'e Stoudemire(New York), LaMarcus Aldridge(Portland),Tony Parker(San Antonio) ve Deron Williams(Utah)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails