11 Ekim 2010 Pazartesi

Camby 2012'de Emekliye Mi Ayrılacak?



Geçtiğimiz sezonun ortasında Clippers'ın Blazers ile yaptığı takas sonucunda Portland'a giden 36 yaşındaki tecrübeli pivot Marcus Camby, mevcut kontratı bitene kadar oynamaya devam edecek gibi gözüküyor.

2012 yazıyla birlikte sözleşmesi sona erecek olan Camby, " Kontratım bitene kadar burdayım. Sonrasında ne olur bilmiyorum. Bu, vücudumu nasıl hissettiğime ve içinde bulunduğum duruma bağlı. Eğer bir rotasyonda olursam o zaman bundan mutluluk duyarım. 11 ya da 12.adam olmak da büyük bir gurur olacak diye düşünüyorum" diyor. Tecrübeli oyuncu bu sezon 8.45 milyon dolar, kontratının son senesinde ise 9.26 milyon dolar kazancak.

Takımın uzun rotasyonunda yaşadığı sakatlık sorunu yüzünden alınan Marcus Camby, kontratı bittiği zaman bile Blazers'tan yeni bir kontrat alabilir. Tabi o zamanda bu dönemdeki gibi takımın uzunları uzun süreli sakatlıklar yaşar mı bilemeyiz ama öyle birşey olursa Camby bu takımda ilk beş bile çıkabilir. 38 yaşındaki hali Grant Hill'e benzerse ve o dönemde salary konusunda takımlara bir sıkıntı yaşatmayacağı da göz önünde bulundurulursa takımlar teklif üzerine teklif üzerine teklif yapabilirler. Ayrıca iyi de bir rol oyuncusu olabilir. Yine Blazers'taki gibi sakatlıklar olunca devreye girebilir. Tabi bunların hepsi birer varsayım, iki sene sonra neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails