27 Eylül 2010 Pazartesi

Dampier Miami'ye Gitmedi, Fesenko Utah'ta Kaldı


Charlotte Bobcats'in serbest bıraktığı gün büyük çoğunluğun Miami'ye gider bu adam dediği Eric Dampier, Miami Heat ile gitmiyor. Ne oldu bilmiyorum ama hep ilk seçenek olan Miami artık olasılıklar arasında yok. Rockets ile görüştüğünü doğrulayan Dampier, geçtiğimiz gün bir röportajında ilgilenen takımlarla ilgili şöyle diyor: " Milwaukee, Toronto, Portland ve bir takımla daha görüştüm. İlk sırada yer alan bir takım yok. Acele etmiyorum. Sadece en iyi uyabileceğim ve şampiyonluk yarışında bir fırsat verebileceğim bir yeri istiyorum ".

Son günlerde adı Rockets ve Bucks ile daha çok anılan Dampier'ı aslında Bucks'a daha yakın görebiliriz. Bogut'un sakatlığı yüzünden uzun bir süre daha olmayışı Bucks'ın pivot pozisyonunda büyük eksiklik yarattı. Playofflarda pivotsuz hallerini gördük, o yüzden Dampier bu takıma giderse hiç şaşırmayın.

Ayrıca, Roketlerin istediği sınırlı serbest oyuncu Kyrylo Fesenko, bir son dakika haberi olarak vermek gerekirse, Utah Jazz ile 1 yıl için yeniden imzaladı; hem de Roketlerin yaptığı çok yıllık bir kontrat teklifini reddederek. Bu yüzden Rockets ihtimalini de yüksek tutmalıyız, her ne kadar Yao Ming her maç 24 dakika oynayayacak olsa da arkadan bir desteğin olması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails